Home

Cuina desacomplexadament catalana i 100% de proximitat. Aquesta és la tarja de presentació del restaurant Sergi de Meià, al carrer Aribau de Barcelona. El xef català emprèn un projecte personal i obre el seu propi restaurant al centre de Barcelona. I ho fa amb un propòsit clar: sorprendre amb una cuina tradicional però renovada, 100% de proximitat i situada en el concepte slow food.


HORARIS

ESMORZAR DE 8,30H A 11,30H DINAR DE 13,30H A 15,30H SOPAR DE 20H A 22,30H TANCAT DIUMENGE I DILLUNS


RESERVES

Carrer Aribau, 106, 08036 Barcelona T.93 125 57 10

Sergi de Meià

Va néixer a Esplugues, però se sent fill de Vilanova de Meià (Lleida), on va passar els estius de la seva infantesa. Des de petit, va viure la cuina de ben aprop. Es va criar entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, i de la mà dels avis de Vilanova de Meià, que li van transmetre l'amor per la terra i els seus productes. Amb ells va aprendre els plaers del bon menjar, a conèixer el territori i a saber triar les millors fruites, els bolets més saborosos o les carns més meloses per aconseguir els millors aromes, gustos i textures.

Amb aquests mestres, des de sempre va tenir clar que es dedicaria a la gastronomia. Va iniciar els seus estudis a l'Escola Sant Narcís de Girona per seguir a l'Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona i a L'Ecole d'Hotelerie des Pirenees.

Va començar treballant al restaurant El Rusc d'Andorra, La torre del Remei (Puigcerdà), Rydges Hotel (Australia), Akelarre (San Sebastià) i El Racó d’en Freixa (Barcelona).

Ja com a cap de cuina, va treballar al restaurant Reno, a L’Excellence d' Andorra i Barcelona, al Fishhh¡¡ de Barcelona i durant 6 anys, ha estat el primer cap de cuina del Monvínic de Barcelona, considerat un dels millors restaurants de vi del món pel Financial Times The Wall Street Journal.